• Nieuwe Renault CAPTUR

    Nieuwe Renault CAPTUR

    CAPTUR E-tech plug-in Hybrid

    Ieder zijn stijl

    Vanaf € 29500

    Testrit boeken

Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

IMG_8531.jpg

Energie op maat van elke rit met deze plug-in hybride SUV

Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride motor van je Nieuwe CAPTUR kan je tijdens de week elektrisch door de stad rijden. Je moet er enkel aan denken om je wagen dagelijks op te laden. En voor je langere ritten tijdens het weekend kan je gebruik maken van zijn hybride motor!  De perfecte combinatie, goed voor jou en goed voor het milieu.

IMG_8532.jpg

De ruime en sportieve SUV

Een gespierd silhouet, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar tweekleurig design … De nieuwe CAPTUR is groter en moderner maar blijft toch een compacte SUV.   Kortom, hij weet zich te onderscheiden vanaf de eerste aanblik. 

Verleg de grenzen van personalisering dankzij MULTI-SENSE

3 rijmodi (Eco, Sport, MySense), 8 sfeerverlichtingen... Personaliseer je Nieuwe CAPTUR naar wens dankzij onze MULTI-SENSE technologie.

Gallerij

Zeer gebruiksvriendelijk en hypermoderne technologie

Hightech tot in de puntjes

Om jou een betere rijervaring in alle veiligheid te bieden, is Nieuwe CAPTUR uitgerust met geavanceerde technologieën die de weg voor autonoom rijden banen. Rij zonder zorgen!

Volledig personaliseerbaar interieur

Een smart cockpit, open dak, ruim interieur, grote kofferinhoud (tot 536 l*), verschuifbare, neerklapbare achterbank, talrijke opbergmogelijkheden... Nieuwe CAPTUR past zich perfect aan je dagelijkse leven aan.* VDA-norm

Klaar om de weg op te gaan met je Captur?

Vereist
Vereist
Vereist

Ons privacy verklaring lees je hier.

Vereist