DE NIEUWE RENAULT ESPACE E-TECH FULL HYBRID

 7
of 5 zitplaatsen

200 pk
E-Tech full hybrid aandrijving

777 liter
laadvolume

984 cm²
openR-schermen + heads-up-display

Renault Espace inclusief

interieur
met 7 of 5 zitplaatsen in ultiem comfort
Uitzonderlijk comfort en modulariteit, met verstelbare achterbank die 22 cm verschuift om de grootste beenruimte in zijn categorie, te bieden.

Een eersteklas rit in licht zandgrijs beklede* stoelen met hoofdsteunen met zeer comfortabele kussens. Tot wel 40 liter aan opbergruimte is verdeeld over het interieur, waaronder 25 liter voorin. De passagiers op de tweede rij beschikken over de meeste beenruimte in de categorie, terwijl de rugleuning 31° kan worden versteld.

100% hybride
E-Tech full hybrid motor met vermogen van 200 pk

Elektrisch rijden zonder opladen met een verbruik van slechts 4,6 liter /100 km*, elektrisch rijden tot 130 km/u en tot 80% elektrisch rijden in de stad.

*verbruik in WLTP gecombineerde cyclus voor esprit Alpine en iconische versies. Gehomologeerde waarden volgens het WLTP-protocol / bron: UTAC / juli 2022

technologie
openR link-multimediasysteem

Navigeer met behulp van de 2 openR-schermen (774 cm²) en het heads-up display (210 cm²). Het openR link multimediasysteem omvat Renault en Google connected services. Meer dan 30 apps met exclusieve content: plan een rit, zoek een parkeerplaats of luister naar je favoriete muziek zonder je ogen van de weg te halen.

multimediaicons.jpg

design
esprit Alpine

De esprit Alpine-versie is gemakkelijk te herkennen aan zijn exclusieve kleur Satin Schist Grey, de sportieve voorspoiler en een zwart geblokte grille. De 20" zwarte diamantgeslepen lichtmetalen Daytona-wielen in Smoky Grey maken de look compleet. De stoffen Alcantara®-bekleding in het interieur is afgewerkt met blauwe stiksels en het met Alcantara/nappa beklede stuurwiel is verfraaid met stiksels in rood/wit/blauw.

Renault ESPACE

De Renault Espace viert dit jaar zijn 40ste verjaardag met zesde generatie.

De dynamiek van een sportieve stijlén de efficiëntie van hybride technologie

Blijf op de hoogte van de Renault ESPACE

Vereist
Vereist
Vereist

Ons privacy verklaring lees je hier.

Vereist